Tag natbussen hjem - Rock I Holstebro
50964
post-template-default,single,single-post,postid-50964,single-format-standard,edgt-core-1.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Tag natbussen hjem

Tag natbussen hjem

OPDATERING DEN 13. JUNI

Der har kun været tilmeldinger nok til at gennemføre en af natbusruterne. Det er Rute 3 over Tvis – Aulum – Vildbjerg – Herning, der bliver til noget.

________________________________________________________________________

 

Skave Turistfart gør det muligt at tage natbussen hjem fra Rock!

Ruten gennemføres ved min. 40 passagerer. Tilmelding og betaling senest den 12. juni 2017 kl. 16.00 direkte til Skave Turistfart. Tilmelding sker ved bankoverførsel til 7590-1193906. HUSK, at skrive navn, rute og telefonnummer. Betaling via MobilePay bliver muligt senere.

Den 13. juni tæller Skave Turistfart op, og afgør om ruten gennemføres eller ej. Hvis ruten aflyses, får de tilmeldte telefonisk besked, senest den 13. juni 2017 – og naturligvis deres penge refunderet.

De kører 5 ruter:

Rute 1 – Vinderup – Sevel – Skive

Rute 2 – Struer – Lemvig

Rute 3 – Tvis – Aulum – Vildbjerg – Herning

Rute 4 – Mejrup – Viborg

Rute 5 – Vemb – Ulfborg – Thorsminde

Det koster 75 kr pr. person

Hvis der er ledige pladser i bussen på selve dagen, er det naturligvis muligt at komme med. Her sker betaling kontant eller via Mobile Pay i døren til chaufføren.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.