Sparekassen Thy hovedsponsor - Rock I Holstebro
50854
post-template-default,single,single-post,postid-50854,single-format-gallery,edgt-core-1.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Sparekassen Thy hovedsponsor

Sparekassen Thy hovedsponsor

Når Rock i Holstebro den 17. juni 2017 løber af stablen, er det med Sparekassen Thy som hovedsponsor. Et nyt partnerskab som både Rock i Holstebro og  Sparekassen Thy forventer sig meget af.

Jakob Madsen, Marketingchef i  Sparekassen Thy fortæller, at den store kundetilgang der er i afdelingen er en af grundene til, at de nu indgår en så stor sponsoraftale.

”Vi har fået godt fat i Holstebro og oplandet til byen. Vi ser helt klart hovedsponosoratet som en brandingplatform, der vil give os endnu mere vind i sejlene her i afdelingen, hvor der pt. er 12 medarbejdere ansat.”

Udover at være hovedsponsor vil det også være muligt at købe billetter til i Sparekassen Thys afdelinger i Holstebro, Struer og Ulfborg

Sparekassen Thy er med hele vejen

Søren Bertelsen, formand for Rock i Holstebro, glæder sig også over det nye samarbejde.

”Det kræver stærke partnere og en stærk hovedsponsor af få en festival som Rock i Holstebro til at lykkes. Det har vi, og vi glæder os til at have Sparekassen Thy med både før, under og efter Rock i Holstebro 2017”, fortæller Søren.

Det hele starter på fredag

Fredag den 25. november starter billetsalget til årets festival. 1.000 billetter sælges i forbindelse med Black Friday i gågaden i Holstebro, hvor Sparekassen Thy også vil være med.

Carpark North, tv-2 og Minds of 99 er allerede offentliggjorte navne til Sparekassen Thy Scenen (Store scene). De næste navne offentliggøres den 7. december.

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.