Mellem Linjerne - Rock I Holstebro
50972
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50972,edgt-core-1.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Mellem Linjerne

Mellem Linjerne

Mellem Linjerne er et dansk band som tager hverdagen vi alle kender i kærlig hånd og skriver sange om alt fra politik til den simple kærlighedssorg. Bandet skriver med stor kærlighed selv deres egen tekster, samt komponere musikken i bedste rock/pop stil på dansk. De har hjemby i Holstebro – hvor de til dagligt øver i deres øvelokale og det er der det hele foregår for bandet.

 

Mellem Linjerne består af fire unge herre som har hver deres forkærlighed og passion til musik. Markus Kjeldsen på trommer, Simon Nielsen på elektrisk lead-guitar og Simon Graugaard på vokal og rytmeguitar, samt Oliver Persson på bas. De har til sammen sat Mellem Linjerne i verden som er en blanding af moderne pop og den gamle traditionelle garagerock-stil.

 

Hvis der er noget bandet har passion for er det at spille live. Bandet har en god erfaring på diverse små spillesteder – hvor musikken altid bliver taget godt imod.

 

Mellem Linjerne er et band hvor der findes inspiration fra mange verdenshjørner. Der høres alt fra hård rock og over til den gamle traditionelle sangskat. Du vil som lytter blive taget med i et univers af bløde pop ballader, hvor den genkendelige kærlighed skinner igennem. Du vil helt sikkert sidde med ben der hopper når de lægger sig ud med gode riffs og garagerock i form af samfundskritiske sager.

 

Nyt album

I mere end to år har bandet arbejdet på en ny studieplade, som er deres nummer to siden debuten ”Gamle Tider, Nyt Håb” i 2014. Siden 2015 og frem til nu 2017, har bandet knoklet i studiet på at skrive nye sange og få dem indspillet. Det blev til 15-16 stykker, hvor kun de 11 bedste fik lov til at snige sig med på pladen.

 

Pladen indeholder 11 sprit nye sange på dansk. Sangene handler om alt fra det store politiske spørgsmål ”er vi bedre end dem” til en uforglemmelig nat i byen ”sikke en lørdag” hvor mange helt sikkert kan se sig selv i historierne. Bandet har valgt at kalde deres nye album for ”Svævende Sensation” som en betegnelse for de 11 nye sange, som hver især indeholder budskaber mellem linjerne.

 

Det nye album handler bland andet om udskift i bandet, hvor de har oplevet opture og nedture igennem bandets levetid. Bandet har udgivet deres nye album på fysisk format i form af CD. Musikken kan også høres på diverse digitale medier Spotify, iTunes mm.
Se mere på www.facebook.com/mellemlinjerne

Date

maj 21, 2017

Category

15.15, Bronx Corner