Gnags - Rock I Holstebro
50869
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50869,edgt-core-1.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Gnags

Gnags

GNAGS fans kan godt  begynde at glæde sig. GNAGS byder 2017 velkommen med nyt album og DANSAURUS-EXTRA Tour.

 

2016 har været et fantastisk år for GNAGS

De har fejret deres 50 års jubilæum 1966-2016 med manér, og den gode, gamle konstellation med Per Chr. Frost som kapelmester og Peter A.G. i front, har vist sig særdeles levedygtig. Vi skal helt tilbage til storhedstiden i slutningen af 80érne for at opleve et så stort og begejstret publikum, som til GNAGS DANSAURUS Tour sommeren 2016.

 

Forlænger 50 års touren

Og nu er der godt nyt på koncertfronten.

GNAGS har besluttet – på utallige opfordringer – at forlænge DANSAURUS-Tourné med 16 extra-koncerter sommeren 2017.

Her vil GNAGS besøge de festivaler, de ikke nåede i år, samt genbesøge de byer, hvor mange gik forgæves efter billet.

DANSAURUS-EXTRA kører fra  midt i juni til slutningen af august.

 

Nyt album

Samtidig kan GNAGS hermed oplyse, at det længe ventede nye ALBUM, som blev lovet fra scenerne sommeren igennem – nu endelig er klar til udgivelse. Lige i begyndelsen af det nye år. Det er første GNAGS-album i 8 år.

– Det er 8 år siden GNAGS sidst udsendte nyt materiale, og vi har nørdet med det her album i mere end 3 år nu… Men så er det også med stolthed, vi udsender det.

Der bliver tale om et klassisk GNAGS-album med 14 nye sange, hvor vi godt kan love at lyden og arrangementerne er spændt ud så stramt, at det er en oplevelse i sig selv.

Date

december 7, 2016

Category

14.00, Sparekassen Thy Scenen