Carpark North - Rock I Holstebro
50800
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50800,edgt-core-1.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-1.10, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Carpark North

Carpark North starter Danmarksturné til foråret, og kommer forbi Holstebro den 17. juni.

I kan allerede nu begynde at glæde jer til juni, hvor Carpark North vender tilbage med deres eksplosive og energiske elektro-rock.

Se frem til at blive blæst omkuld af Morten Thorhauges pulserende trommespil, Søren Balsners buldrende bas og Lau Højens eminente vokal.

 

Debut i 2003

Carpark North har siden det selvbetitlede debutalbum fra 2003 markeret sig som et af landets største bands. Siden har de udgivet tre storsælgende albums med hitsingler som ’Transparent and Glasslike’, ’Human’ og ’Save Me From Myself’ mens det Guld-sælgende album ’Phoenix’ fra 2014 kastede hele fire singler af sig, inklusiv sommersinglen ’You’re My Fire’ med Nik & Jay og Platin-hittet ’32’ med Stine Bramsen.

 

Lau Højen i Toppen Af Poppen på TV2

Bandet har siden gennembruddet lagt Danmark og udland ned med storslåede koncertpræstationer.Turnéen kommer som en naturlig forlængelse af forsanger Lau Højens deltagelse i musikprogrammet Toppen Af Poppen på TV2, mens trioen samtidig er i studiet for at arbejde på et helt nyt album, som udkommer i løbet af 2017. Så mon ikke, I får fornøjelsen at opleve nyt materiale når de kommer til Holstebro?

 

Date

november 21, 2016

Category

22.45, Sparekassen Thy Scenen